Akkreditáció
Írta: Divinszky Zsolt Dátum: április 20 2009 23:42:11
Akkreditáció

A Hajléktalanokért Közalapítvány a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézetnél akkreditáltatta a 2009-es regionális szakmai műhelysorozatot, hogy a résztvevő szociális szakmában dolgozó szakemberek részére a módszertani felkészülés nyilvános elismerést nyerjen...

Teljes hír
Akkreditáció

A Hajléktalanokért Közalapítvány a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézetnél akkreditáltatta a 2009-es regionális szakmai műhelysorozatot, hogy a résztvevő szociális szakmában dolgozó szakemberek részére a módszertani felkészülés nyilvános elismerést nyerjen.

A pontok megszerzésének feltétele az évente tíz alkalommal megrendezésre kerülő regionális szakmai műhelyek 80%-án igazolt részvétel, azaz minden naptári évben legalább nyolc alkalom. 

A műhelysorozat továbbképzési pontértéke: 20 pont.

A régiókban szervezett műhelysorozat a TÁMOP-5.3.2. intézkedés kiemelt projektjének része, és a TÁMOP-5.3.3. intézkedést végrehajtó projektek számára nyújt gyakorlati módszertani segítséget.

A műhelyek a 7 régióban 1-1 csoportban kerülnek megszervezésre. A műhelyek előadásokkal mélyítik el a hajléktalan emberek integrációs programjainak módszertani ismereteit, és konzultációt biztosítanak az elhangzottak feldolgozására. Ezeken túl szakmai fórumként is működnek, ahol a tapasztalatok és problémák megoszthatóak és megvitathatóak, az integráció módszertanához visszajelzések és javaslatok megfogalmazhatók, szakmai kapcsolatok és együttműködések megerősíthetők.